Laser genesis

Het doel van laser genesis is om fijne rimpels, verwijde poriën en roodheid van de huid te gaan behandelen. Na een reeks van 4 tot 6 behandelingen zie je geleidelijk aan maar zeker een verzachting en verjonging van de huid optreden waarbij ook kleine acné littekens vervagen. Het is een heel goede behandeling voor couperose en rosacea.
Dit type lasertherapie gebruikt micro-pulsen die in de huid het proces stimuleren voor de aanmaak van collageen. Hierdoor krijgt uw huid opnieuw een gladder en jeugdiger uitzicht. De toename in collageen laat je huid stralen door activatie van de eigen natuurlijke processen die zorgen voor nieuwe celaanmaak. De procedure duurt ongeveer 30 minuten en er is geen “downtime”. Je kan hierna onmiddellijk terug aan het werk. De behandeling is niet pijnlijk en wordt vaak als heel aangenaam ervaren.

De startbehandeling bestaat uit minstens 4 sessies en daarna is onderhoudstherapie 3 tot 4 maal per jaar aangewezen. Gezien het resultaat bestaat uit stimulatie van het eigen herstelmechanisme van de huid is het resultaat dan ook pas duidelijk zichtbaar na enkele behandelingen.